Freja!

Freja är en häst, ett fjordsto på 19 år nu i juni!
Hon ägs inte av mig utan mormor. Hon är som min egen då, men ägs inte av mig!
 
Hon är en snäll häst men visst kan hon bitas och vara stygg. Men hon gör det bara då hon är sur eller tycker jag är irriterande. Hon gör inte det hela tiden. Sällan , men ibland.
 
Hon är inriden på en ridskola i sverige. Hon stannade inte på ridskolan för att hon har sned fot. Ridskole ögaren sa att det går att rida henne men inte mycket / ansträngande! Bara sådär ibland... Jag rider henne nu varje helg (oftast).
 
FÖLJ RESAN/ RIDNINGEN HÄÄÄÄÄÄÄÄR

Hon bor hos min mormor & morfar där de 7 andra hästarna bor. Fast just nu är hon & tre andra hästar på "resa"(bete) i några månader! :)

Lucy!

Lucy är min fina hund Lucy! Hon är mera "vår". Alla sköter om henne. Hon är vår allas i familjen, jag vill det.
 
Lucy är 3 år och blir hela fyra år den  20 augusti 2013. Hon hoppar och vi tränar agillity ibland. Jag vill lära henne flera trick än, men det ska/ måste göras nu snart. Lucy är väldigt klok och fin, busig dvärg pudel jag hoppas lever (såklrt) så länmge osm möjligt! Hon är en hund som är lite aggressiv ibland, då hon vaktar sitt koppel, sele, kläder eller ben.
 
Hon är ganska lydig. Men om  det finns en katt i när heten och hon vet att den spinge rifrån då, då jävlar då är det fart! pringer osm tusan då, efter dom. Men vår älsta katt Fransa springer inte, men hon testar om han gör det ibland...
 

RSS 2.0